Gezocht 3e doktersassistent(e)!

Kun jij jongleren, of wil je dat leren? Marjon en Ellen zoeken een derde collega doktersassistente om alle ballen in de lucht te houden. Je werkt in een klein team, samen met 3 vaste huisartsen.

Hou jij van een uitdaging? Dan ben je welkom.

Wij zoeken een doktersassistente die:

• (bijna) gediplomeerd is
• zelfstandig kan werken
• breed inzetbaar is en ervaring heeft met triage aan de telefoon
• van praktisch aanpakken houdt
• zin heeft om naast de vaste assistententaken ook wat breder mee te denken en taken onder eigen hoede te nemen
• leren leuk vindt
• bereidt is zich te verbinden met de praktijk en ons team

 

Dagelijks hebben wij een gezamenlijke koffiepauze en eenmaal per week een lunch met het hele team van Therapeuticum als vast ontmoetingsmoment in huis. Tevens vinden wij ruime scholingsmogelijkheden belangrijk. Ben je nog niet KABIZ geregistreerd dan kun je dat met je oude of nieuwe diploma alsnog doen.

Het is een functie  van 4 dagen per week. Deze kan ingevuld worden door 1 of 2 doktersassistenten. Werkdagen zijn in overleg.  De vacature is per september, eerder starten kan in overleg, want natuurlijk heb jij al zomervakantieplannen. Salaris is conform CAO huisartsenzorg.

Onze kleinschalige praktijk in noord-oost Utrecht bedient 3900 mensen. Naast het assistenten en huisartsen team werken er ook praktijkondersteuners somatiek en GGZ. Tevens werken we nauw samen met diverse therapeuten op onze locatie. We werken in een mooi oud pand met een fijne tuin. Neem vooral een kijkje op onze website.

Wil je meer weten? Neem gerust contact op met Ellen of  Marjon  via 030-2759500 (keuze 4 overleglijn).
Wil je solliciteren? Brieven met C.V. en foto mogen naar Ellen Ferwerda ellen@therapeuticumutrecht.nl t.a.v. “sollicitatie doktersassistent TU”
Een gesprek plannen we in overleg met jou. Een dagdeel meelopen kan een onderdeel van de sollicitatie zijn.