Gezocht: Enthousiaste POH somatiek

Voor de begeleiding van onze patiƫnten met chronische ziekten (CVRM, COPD/Astma en DM) en ouderen zoeken wij een enthousiaste praktijkondersteuner voor 2-3 dagen per week.

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, bij voorkeur gediplomeerde praktijkondersteuner voor de begeleiding van onze patiënten met chronische ziekten (CVRM, COPD/Astma en DM) en ouderen. Onze voorkeur gaat uit naar een praktisch en positief ingesteld persoon die zelfstandig kan werken, persoonsgerichte begeleiding kan bieden en zich persoonlijk en in de organisatie wil ontwikkelen. Wij bieden een veelzijdige functie in een organisatie die volop in beweging is.

Onze gezellige, goed georganiseerde praktijk bestaat uit een maatschap van 3 huisartsen, 4 praktijkassistenten en 3 praktijkondersteuners. Wij zijn gevestigd in het gezondheidscentrum Therapeuticum Utrecht, waar 25 professionals samenwerken om de reguliere en antroposofisch geneeskunde, al dan niet gecombineerd, aan te bieden aan cliënten.

Het is een functie van 2 tot 3 dagen. Werkdagen en -tijden zijn bespreekbaar afhankelijk van je aandachtsgebied (en). Arbeidsvoorwaarden en salariëring vindt plaats conform de CAO Huisartsenzorg.
Heb je nog vragen dan kun je bellen met huisartsen Juliette of Miriam (030-2759500). Spreekt deze functie je aan, dan ontvangen we graag je sollicitatiebrief en CV voor 15 juni a.s. via assistenten@therapeuticumutrecht.nl. De sollicitatiegesprekken vinden in principe plaats in de week van 22 juni (week 26).