{sn_head_js}

Tuinproject gaat van start: kom langs in de tuin!

Onze tuinman Kees is de komende maand op dinsdag en vrijdag van 11-14u in de tuin aan de slag. Wees welkom om mee te werken!

Uitnodiging aan (oud)ouders van Consultatieburo Therapeuticum Utrecht

Na 33 jaar neemt Ria Blom afscheid van het CB therapeuticum Utrecht. Zij heeft het buro opgezet en uitgebouwd. Landelijk heeft ze de zin van regelmaat en ritme op de kaart gezet, met zo nodig ondersteuning van het inbakeren. Rinske Gauw en Véronique van Erp zetten dit buro, op eigen wijze voort. Het afscheid van Ria willen we niet ongemerkt voorbij laten gaan. Wij nodigen u uit om het afscheid van Ria Blom mee te vieren door een lezing aan te bieden.

mailstoring huisartsenpraktijk 15-18 september

Start Rinske Gauw - vertrek Ria Blom op het consultatiebureau

Ria Blom gaat per 1 september met pensioen. Rinske Gauw wordt de nieuwe CB verpleegkundige. Ze stelt zich hier voor.

Tuinman Kees aan het woord over de therapeuticumtuin

Lekker in de tuin gewerkt; een hoop gewied; Vooral genoten van al dat bloeit; De rose persicaria, stijf als een stokstaartje boven alles uit maar minstens net zo vrolijk. De gele lis, warrig trots als een gele watertrompet.

avondspreekuur

Vanaf mei: avondspreekuur!

Bernie de Bie neemt afscheid van het Therapeuticum

Na bijna 25 jaar aan het Therapeuticum verbonden te zijn geweest, als Eerstelijnspsycholoog en Gezondheidszorgpsycholoog, ga ik (voorlopig) stoppen met het werk.

Conferentie Natuurlijke kraamzorg bij Weleda in Zoetermeer

Het thema van deze conferentie is "Keuzes rondom zwangerschap en geboorte, hoe verhoudt spiritualiteit zich tot de technische mogelijkheden?" Is uw nieuwsgierigheid gewekt, kijk dan bij www.natuurlijkegeboortezorg.nl

13e druk van de Klassieker “Regelmaat en inbakeren”

Het boek “Regelmaat en inbakeren -voorkomen en verhelpen van huilen en onrust- ” is geschreven door onze consultatiebureau-jeugdverpleegkundige Ria Blom. In mei 2003 is dit boek voor het eerst verschenen.

start nieuwe mindfulnesstraining

"Wegens succes start er op 2 februari 2016 in het Therapeuticum weer een nieuwe mindfulnesstraining met Adinda Post Uiterweer.

Pagina 7 van 10 pagina's ‹ First  < 5 6 7 8 9 >  Last ›