Dynamische ontspanning met Dorine Hoog

Onze praktijkondersteuner somatiek Dorine Hoog start vanaf september 2024 op de donderdagavond van 17.30 uur tot 19.15 uur op het Therapeuticum een avond (actief) bewegen op muziek; Dynamische ontspanning gebaseerd op de Dansen van de 5Ritmes.

Gedurende onze dagelijkse bezigheden bouwen we vaak een mate van stress/spanning op. Door met aandacht te bewegen op muziek, leer je je lichaamssignalen herkennen. Vastgehouden stress kan weer ontladen. De muziek begint rustig, bouwt op tot een hoog tempo en bouwt dan weer af tot rust. De Dynamische Ontspanning leert je te ontspannen tijdens (actieve) beweging.


Bent u onder begeleiding van Dorine Hoog vanwege hoge bloeddruk, verhoogde bloedsuikers/diabetes/overgewicht, dan bent u welkom om deel te nemen. U dient zich vantevoren aan te melden, waarna er een intakegesprek plaatsvindt om het doel van uw deelname te bepalen.

 

Wat kunt u verwachten?
- conditie opbouw
- betere stress regulatie
- herkennen van lichaamssignalen
- patronen herkennen en verkennen

- een vaste groep van maximaal 7 deelnemers

 

Op 4, 11, 25 juli en 1 augustus vinden try out avonden plaats van 17.30 tot 19.15 uur op het Therapeuticum. Voor meer informatie en aanmelding kunt u contact opnemen met Dorine Hoog