E-consult vernieuwd!

Sommige vragen aan ons kunnen rechtstreeks en zonder veel gesprek beantwoord worden. Sinds december kunt u al digitaal een afspraak maken, vanaf nu kunt u via diezelfde knop een vraag aan ons stellen. Het webadres daarvoor is: http://therapeuticumutrecht.uwzorgonline.nl
U krijgt dan binnen drie werkdagen een antwoord van ons. Deze route gaat het overleg via ons mailadres econsult@therapeuticumutrecht.nl vervangen, en is wat betreft privacy een veiligere route.
Bovendien wordt het consult gemakkelijker opgenomen in uw dossier, niet onbelangrijk.

Het voordeel van een e-consult is, dat u ten allen tijde een vraag kunt stellen, nadeel is dat een (heen-en-weer) gesprek niet mogelijk is. Als uw vraag zich niet leent voor deze weg, zullen we dat zo snel mogelijk laten weten en u uitnodigen voor een telefonische afspraak of een afspraak op het spreekuur.

U kunt gebruik maken van het digitaal portaal na aanmelding via deze link en bevestiging door ons dat u inderdaad patient bent bij ons. Met behulp van de bijbehorende app (Uw Zorg online - Pharmeon BV, met het blauwe kruisje) kunt u nog eenvoudiger gebruikmaken van deze functies.
Wij zijn blij met deze mogelijkheden en willen ze van harte aanbevelen!