Majlis Manten

Mijn naam is Majlis Manten, ik ben moeder van drie (bijna) volwassen zoons en al twintig jaar werkzaam in de antroposofische gezondheidszorg, waar ik grote affiniteit mee voel. Mijn eerste antroposofische werkgever was de toenmalige Zonnehuizen in Zeist, waar ik werkte met verstandelijk- en vaak ook lichamelijk gehandicapte kinderen. Vervolgens heb ik gewerkt bij Widar gezondheidscentrum, Arta Verslavingszorg en Lievegoed antroposofischezorg. Nu ondersteun ik alweer enige tijd het assistententeam bij Therapeuticum Utrecht. En met veel plezier. Het werken op deze inspirerende plek,met deze fijne collega's, waar ik elke dag weer iets leer en waar ik zulk dankbaar werk kan verrichten geeft mij bijzonder veel voldoening. Namaste ♡

 

Enthousiast team zoekt nieuwe collega doktersassistent (e)

Onze huidige invalassistente noemt ons “een gezellige, levendige, goed lopende praktijk, waar het fijn is om te werken”….. Naast een fijne werkplek bieden we een dagelijks gegarandeerde gezellige koffiepauze van 30 minuten met opgeklopt melkschuim, wekelijks een gezamenlijke lunch met het hele Therapeuticum team en ruime mogelijkheid voor (na)scholing.

Rick de Rover stelt zich voor

Ik ben van september 2018 tot en met augustus 2019 derdejaars huisarts in opleiding in het Therapeuticum Utrecht.

Bericht naar aanleiding van de vaccinatiecampagne Meningokokken ACWY

Wij krijgen momenteel veel vragen over het Meningokokken W vaccin. Graag willen we u wat meer informeren.

Update bezetting artsen vanaf 1 september 2018

Per 1 september is Casper Post Uiterweer met pensioen en niet meer werkzaam in de huisartsenpraktijk. Hij is opgevolgd door Juliette van Gijsel en Miriam de Zwart. Zij vormen samen met Maud de Bruijn de nieuwe maatschap. Loes van den Heuvel blijft in dienst van de maatschap.

E-consult vernieuwd!

Nieuw telefoonnummer Huisartsenpost Stad Utrecht

Vanaf 1 januari 2018 wijzigt het telefoonnummer van de huisartsenpost Stad Utrecht naar 088 130 96 70.