Marie Therese Jamin

Mijn naam is Marie-Therese Jamin. Ik werk sinds mei 2022 als praktijkondersteuner huisarts geestelijke gezondheidszorg (poh-ggz) binnen Therapeuticum Utrecht. In 1998 heb ik mijn in-service opleiding Verpleegkunde afgerond. Deze opleiding heb ik gedaan in een algemeen psychiatrisch ziekenhuis, waar ik daarna nog meer dan 20 jaar heb gewerkt op verschillende afdelingen en locaties.

 

In verschillende functies: als consultatief verpleegkundige, sociotherapeut en schematherapeutisch werker. Naast mijn baan binnen het psychiatrisch ziekenhuis heb ik ook nog gewerkt in de palliatieve thuiszorg en in de wijkverpleging. Dit alles met veel plezier en voldoening. In 2020-2021 heb ik de opleiding tot poh-ggz gevolgd en in mei 2022 binnen Therapeuticum Utrecht aan de slag gegaan. Een prettige werkplek, waar de mens achter de klacht gezien wordt. Een manier van werken die bij mij past.

 

Ik woon in Utrecht. In mijn vrije tijd ga ik graag naar het theater, zwem ik graag en houd ik van tuinieren.

 

Stilte wandelingen

NU OOK VOOR VOLWASSENEN; WIL JE MEER CONTACT MET JEZELF, VERTROUWEN EN VERBINDING? DAN BEN JE VAN HARTE WELKOM BIJ ONZE BEGELEIDE WANDELINGEN IN DE NATUUR! We richten ons op het versterken van het contact met jezelf, vertrouwen en verbinding; de natuur is hierbij een bron van hulp. Dit brengen we direct in de praktijk door te starten met wat fysieke oefeningen om meer in je lijf te komen, vervolgens in stilte te lopen met je zintuigen 'aan' om je bewust te zijn van je omgeving en wat er zo in de stilte in je opkomt. Na afloop is er gelegenheid om in een veilige setting je ervaring met elkaar te delen. Dat doen we met een kleine groep in Amelisweerd, bij Utrecht. Het is vrije instroom, dus geen vaste groep.

Zelfstandige periode Iris Groeneveld (huisarts in opleiding) 14 - 28 juni ‘24

Iris Groeneveld is 3e jaars huisarts-in-opleiding bij Miriam de Zwart en Juliette van Gijsel. Van 14 tot en met 28 juni heeft zij haar zelfstandige periode, dit betekent dat zij in deze periode de zorg levert voor de patienten van dokter de Zwart en dokter van Gijsel.

Engelstalige variant van thuisarts.nl reliable information about common complaints at www.GPinfo.nl

www.thuisarts.nl heeft nu ook een engelstalige variant: www.GPinfo.nl