Natalie Moekasan

Sinds 1995 werk ik bij het Therapeuticum Utrecht. Ik studeerde logopedie en orthopedagogiek. Ik ben een allround logopedist en geef o.a. taaltherapie, articulatietraining en adem- en sliktherapie. 

Naast mijn werkzaamheden bij het Therapeuticum ben ik ook medepraktijkhoudster van logopediepraktijk Zuilen en geef ik soms les aan groepsleiding en verpleegkundigen. Een inspirerende én tegelijkertijd spannende activiteit.

 

Mijn specialisaties:

  • stem
  • niet of nauwelijks sprekende kinderen
  • zuigelingen (preverbale logopedie)

Zie ook de voorbeelden op de algemene logopediepagina van het Therapeuticum.

 

Ik behandel veel zuigelingen met voedingsproblemen aan huis, mijn eigen ervaring als moeder van twee kinderen en mijn multiculturele achtergrond zijn hierbij een bijzondere aanvulling. Contact maken zonder woorden blijft bij ieder mens intiem. De grootste uitdaging blijft elkaar leren te verstaan.

 

Vragen omtrent uitzondering dragen van mondkapje

Voor sommige mensen geldt dat ze op medische gronden geen mondkapje kunnen dragen. Lees hier verder wat u dan kunt doen.

Coronaprotocol bezoekers Therapeuticum

Therapeuten hebben het volgende corona protocol aangepast per 14 oktober met inachtneming van de RIVM richtlijnen.

Mondkapje op bij betreden Therapeuticum Utrecht

Vanaf woensdag 30 september 2020 wordt u verzocht bij het betreden van het Therapeuticum een mondkapje te dragen ter voorkoming van verdere verspreiding van het Corona virus.