Rick Seldenrijk

Sinds oktober 2022 ben ik werkzaam bij Therapeuticum Utrecht. Hiervoor heb ik 4.5 jaar in de reguliere fysiotherapie gewerkt, met als specialisatie manueel orthopedische revalidatie. Binnen het therapeuticum kan ik uw klacht benaderen via zowel reguliere fysiotherapie als middels ritmische massage. Afhankelijk van uw vraag of wens maken wij hier gezamenlijk een keuze of combinatie in. 


Mijn werkdag is geslaagd wanneer ik het gevoel heb bij te dragen aan heling van de patiënt, in de breedste zin van het woord. Ik doe dit middels educatie, ritmische massage, manueel orthopedische revalidatie, oefentherapie en/of triggerpoint release technieken. Daarbij zie ik het als een uitdaging om voor elke patient precies datgene te bieden wat heling bevordert. Wat mij betreft mag de fysiotherapie zich ook steeds meer gaan richten op preventie en positieve gezondheid, voorkomen is beter dan genezen 

 

Buiten het Therapeuticum ben ik mij aan het verdiepen in de Pijn Reset Methode. In mijn vrije tijd ben ik graag in de natuur en hou ik me bezig met spiritualiteit en algehele gezondheid.