Rinske Gauw

In 2008 heb ik mijn opleiding hbo verpleegkunde afgerond en ben sindsdien werkzaam geweest als jeugdverpleegkundige binnen de reguliere jeugdgezondheidzorg. Daar heb ik me gespecialiseerd in de pedagogie van het jonge kind. Naast mijn werkzaamheden voor het Therapeuticum Utrecht, zal ik de komende jaren de opleiding tot antroposofisch verpleegkundige volgen, evenals de antroposofische ouder en kindzorg.

 

Als kind groeide ik op in een antroposofisch gezin. Zo leerde ik de waarden kennen van de biologisch-dynamische landbouw, de antroposofische geneeskunst en de Vrijeschool. Door deze basis, mijn opleidingen, mijn rol als moeder en mijn opgedane ervaring kan ik vanuit meerdere dimensies kijken naar de vraagstukken die ik voorgelegd krijg. Mijn werk als jeugdverpleegkundige binnen het antroposofisch consultatiebureau doe ik met een open en eigentijdse blik. Luisteren naar en meedenken met ouders, en vertrouwen geven in hun eigen gevoel en ideeën. Samen met ouders kijken naar het individuele kind en waar nodig ruimte scheppen en kaders stellen zodat het kind zich volledig kan ontplooien.

 

Verandering locatie antroposofisch consultatiebureau per 13 juli 2019.

Vanaf 13 juli zullen wij ons spreekuur houden in de praktijkruimte in de Natuurwinkel op de Nachtegaalstraat 51A Utrecht.