Roos van der Dussen

Hallo, ik ben Roos van der Dussen. Na 10 jaar wijkverpleging heb ik me laten omscholen tot doktersassistente. Na 3 jaar elders gewerkt te hebben ben ik nu heel blij om te werken bij Therapeuticum Utrecht. Dit past goed bij mij qua levensovertuiging en visie op gezondheid.Patiëntencontact vind ik erg leuk. Er is ook altijd beweging: ik houd van afwisseling en dat heb je absoluut in dit vak.

 

Pikt uw kind elke verkoudheid mee? heeft het regelmatig oorontsteking?

Doe dan mee met ons zorgprogramma en krijg advies over een behandeling op maat. De vitaliteit van uw kind wordt hiermee zo ondersteund dat het deze verkoudheden beter zelf kan oplossen. Wist u dat elk kind iedere winter in aanraking komt met 5 verkoudheden? Het ene kind snottert een keer en het is over; de ander zit wekenlang vol, blijft maar kwakkelen en snuiten of ontwikkelt de ene oorontsteking na de ander.

Workshop werken aan de tastzin start op 5 november 2022

Op zaterdag 5 november is er een workshop met pastel werken.

Engelstalige variant van thuisarts.nl reliable information about common complaints at www.GPinfo.nl

www.thuisarts.nl heeft nu ook een engelstalige variant: www.GPinfo.nl

HOESTEN OF VERKOUDEN

U kunt hier zelf iets aan doen: Olieborst wikkel ondersteunt het zelfgenezend vermogen van het lichaam.

Tegenwicht - aanvullende adviezen in tijden van het Coronavirus

Vanuit het Therapeuticum Utrecht werken we uiteraard ook mee om het coronavirus vertraagd te verspreiden. Onze fysieke contact momenten vinden alleen doorgang daar waar het noodzakelijk is.

Vijf instructiefilms voor verschillende uitwendige behandelingen zijn te zien

Stel je voor je bent op vakantie aan het strand lekker zonnetje, frisse wind en dan ineens een flinke plensbui. Lekker verfrissend, maar het was toch teveel voor je oor: oorpijn! Kijk bij het uienoorkompres hoe de ui hier uitkomst kan bieden.