Ingrid Swarte

Mijn naam is Ingrid Swarte. Sinds mei 2016 ondersteun ik de fysiotherapeuten van het Therapeuticum met het administratieve deel van hun werk en het 'opruimen in de processen'. Kijken hoe we het werk zo efficiënt en effectief mogelijk kunnen inrichten waarbij de patiënt centraal staat, vind ik een leuke en interessante uitdaging. Verder vind ik het heerlijk in een omgeving te werken die lichaam en geest als één geheel ziet en er alles aan doet om de persoon zo goed mogelijk te ondersteunen in zijn/haar proces. De fijne collega’s en gezellige sfeer zorgen er voor dat ik met veel plezier naar mijn werk fiets.

 

Naast het werk bij het Therapeuticum ben ik coach en geef ik workshops over het maken van keuzes (zowel in de opvoeding als in je eigen huis). Om ervoor te zorgen dat ik gelukkig blijf loop ik hard en geniet ik van mijn man en twee jonge kinderen.  

 

Administratieve ondersteuning

Zorgprogramma’s Therapeuticum Utrecht

De afgelopen tijd hebben we hard gewerkt aan het ontwikkelen van zorgprogramma’s. Dit is (financieel) mogelijk gemaakt door het samenwerkingsverband dat we zijn aangegaan in de GEZ Binnenstad (1ste lijn samenwerkingsverband GEZond Binnenstad).