Expositie

In de wachtkamer en het trappenhuis is aan de muren een expositie te bewonderen van telkens wisselende kunstenaars. Op dit moment is dat Marion Zandbergen. 

 

 

"KLEURRIJKE KINDEREN" 

is een expositie van 15 schilderijen in soft pastel en acrylglas.

Therapeuticum Utrecht van 8 maart tot 1 september 2023 

 

"Kleurrijke Kinderen" is een ode aan kinderen van deze wereld. 

Bij Terre Des Hommes vond ik een lief kleurrijk aziatisch babymutsje en het boek 'kleurenpracht' (beide aanwezig). Ik ging op zoek naar de oorsprong. In veel culturen naaien moeders liefdevol met kleurrijke steekjes, muntjes, kralen, schelpjes ter bescherming van het kindje. Eén mutsje gaat vaak generaties mee. Ik kreeg behoefte hier vorm aan te geven in de felle kleuren van soft pastel. Het was fijn hiermee bezig te zijn. 

 

Er zijn al veel schilderijen uit deze serie verkocht op kunstbeurzen als 'Eindhoven Art Fair' en BAF: ' Breda Art Fair' 2021. Een percentage bij verkoop doneerde ik aan "Save the Children" en "Terre des Hommes". 

Zo ook nu gaat bij verkoop een percentage naar deze kindgerichte goede doelen. 

Er is 30% korting verrekend in de verkoopprijs ( ivm 30 jaar beeldende kunst0.)

Er zijn kunstkaarten van €1,- met het verzoek deze euro (of meer) te doneren aan stichting Save The Children NL 24 RABO 0343500000. Zo kunnen we samen een bijdrage leveren aan kinderen in deze wereld, die het zo nodig hebben. 

Marion Zandbergen is beeldend kunstenaar en schrijver. Haar bundel "BLIJF BIJ JE DROMEN" kwam uit in januari 2023. 

Meer info op www.jonne.exto.nl

 

 

 

Voor meer informatie over exposeren kunt u een mail sturen aan Josée Niekus