Corona vaccinatie campagne

Momenteel worden alle stappen voor uitnodigen en verspreiden van het coronavaccin uitgewerkt, zowel landelijk als in de stad Utrecht. Hier vind u de informatie die tot nu toe bekend is. Hou deze pagina in de gaten voor actuele informatie. Kijk alvast op thuisarts.nl, coronavaccinatie.nl en rivm.nl

Hoe kom ik tot een besluit t.a.v. de corona vaccinatie

Hier vind u informatie om u te helpen tot een gewogen beslissing te komen t.a.v. de corona vaccinatie.

Bereikbaarheid huisartspraktijk

Om voldoende ruimte te hebben om zowel de 'gewone zorg' als de zorg & organisatie rondom corona en de vaccinaties in goede banen te leiden is de huisartsenpraktijk de komende tijd in de middag alleen bereikbaar voor SPOED en intercollegiaal overleg.

VAN DE HUISARTSEN: Actueel in de 2e lockdown

bij ERNSTIG ziek of benauwd zijn: BEL met de praktijk, dit mag ook als u twijfelt hierover. Indien u mildere klachten heeft, graag eerst kijken op thuisarts.nl of bellen met 0800 1351. De wachttijden aan de telefoon kunnen langer zijn, wij hopen op uw begrip. U kunt ook eerst een econsult sturen.

Vragen omtrent uitzondering dragen van mondkapje

Voor sommige mensen geldt dat ze op medische gronden geen mondkapje kunnen dragen. Lees hier verder wat u dan kunt doen.

Speciale editie Antroposana

Zoals u wellicht weet, bestaat de antroposofische gezondheidszorg dit jaar 100 jaar. In dat kader heeft Antroposana een speciale uitgave gemaakt.

Weerstandsverhogende tips

Tips om de weerstand te versterken door kleine dagelijkse activiteiten. Lees hier meer.

Nieuwsbrief voor patienten vanuit de huisartsenpraktijk

Komende week wordt bij alle patienten thuis op de mat een brief bezorgd met nieuws en informatie over de praktijk. Klik hier voor de hele tekst. In de toekomst willen wij vaker een nieuwsbrief gaan versturen, bij voorkeur digitaal. Graag als u recent een nieuw mailadres heeft gekregen dit aan ons door geven. Als u zelf geen mailadres heeft of gebruikt, zien wij graag een mailadres van familielid of mantelzorger tegemoet.

Coronaprotocol bezoekers Therapeuticum

Therapeuten hebben het volgende corona protocol aangepast per 14 oktober met inachtneming van de RIVM richtlijnen.

Workshop pasteltekenen

In deze periode met veel maatregelen; van elkaar geen handen geven, elkaar geen knuffel geven en ook nog eens 1,5 meter van elkaar af. Door het missen van elke vorm van deze aanrakingen dreigen we de tastzin te verwaarlozen.

Pagina 1 van 4 pagina's  1 2 3 >  Last ›