Laura Feldmann

Ieder mens maakt periodes met moeilijke momenten mee, dit is onderdeel van het leven en hoort er bij. Soms zijn er echter momenten dat het intenser en ingewikkelder is, of langer aan houdt en het lastig is hier zelfstandig weer uit te komen. Dan kan hulp en behandeling bij een GZ psycholoog behulpzaam zijn. 

 

Een sfeer van betrokkenheid en laagdrempeligheid vind ik belangrijk. Gesprekken op maat, passend bij de hulpvraag van de persoon staan voorop. Er wordt gewerkt vanuit verschillende stromingen en met verschillende technieken, en daarin vindt ik het mooi een brug te slaan tussen wetenschappelijke technieken en een holistische benadering waarin de gehele mens wordt mee genomen. Hierbij sluit het Therapeuticum mooi aan!

 

Zelf woon ik samen met mijn man en kinderen. In mijn vrije tijd geniet ik van hardlopen, wandelen, muziek, film en de natuur.

 

Ik werk vanuit de Generalistische Basis GGZ, met een verwijzing van de huisarts worden de gesprekken vergoed vanuit de basis verzekering. Ik heb contracten met alle zorgverzekeraars. Meer informatie is te vinden via onderstaande link op mijn website www.zuyverpsychologie.nl