Stilte wandelingen

BEN JE JONGVOLWASSEN EN WIL JE MEER CONTACT MET JEZELF, VERTROUWEN EN VERBINDING? DAN BEN JE VAN HARTE WELKOM BIJ ONZE BEGELEIDE WANDELINGEN IN DE NATUUR! We richten ons op het versterken van het contact met jezelf, vertrouwen en verbinding; de natuur is hierbij een bron van hulp. Dit brengen we direct in de praktijk door te starten met wat fysieke oefeningen om meer in je lijf te komen, vervolgens in stilte te lopen met je zintuigen 'aan' om je bewust te zijn van je omgeving en wat er zo in de stilte in je opkomt. Na afloop is er gelegenheid om in een veilige setting je ervaring met elkaar te delen. Dat doen we met een kleine groep in Amelisweerd, bij Utrecht. Het is vrije instroom, dus geen vaste groep.
  • Wanneer? Op de volgende vrijdagochtenden: 5 april 2024, 26 april 2024, 17 mei 2024, 7 juni 2024 en 28 juni 2024.
  • Hoe laat? Van 9.30 tot 11.00 uur. Verzamelen vanaf 9.15 uur.

We ronden om 11 uur het programma af en zijn rond 11.15 uur terug bij de fietsenstalling

  • Waar? Amelisweerd: verzamelen bij de fietsenstalling bij de Veldkeuken.
  • Voor wie? Jongvolwassenen, van 18 t/m 32 jaar. Mocht je daarbuiten vallen en graag mee willen, neem vooral contact op.
  • Wat neem je mee? Pen en papier om voor jezelf iets op te kunnen schrijven en kleding die past bij de weersvoorspelling.
  • Kosten?Deelname is gratis. Annuleren 24 uur voorafgaand aan de afspraak
  • Door wie? Sarah en Sander. Sarah is psycholoog en werkt als POH GGZ in Therapeuticum Utrecht. Sander is naast zijn werk in het bedrijfsleven eigenaar van Coaching in de Natuur en begeleidt wandelingen en bergtochten. Sarah en Sander hebben beiden de ITIP (Instituut voor Toegepaste en Integrale Psychologie) opleiding gevolgd. Deze opleiding richt zich op de ontwikkeling van mensen en zingeving vanuit een breed perspectief, inclusief de kracht van beweging/ fysieke oefeningen en stilte/mindfulness naast lezen, praten en denken.


Heb je interesse om deel te nemen of wil je meer informatie? Neem gerust contact op met Sarah: sarahpohggz@therapeuticumutrecht.nl