{sn_head_js}

Griepprik, aanvullende visie vanuit het therapeuticum

Vanuit de overheid wordt via huisartsenpraktijken een groep mensen opgeroepen die in aanmerking komt voor een gratis griepprik. Op thuisarts.nl is hier meer over te lezen.

Storing Pharmeon/ UwZorgOnline

Na een update van UwZorgOnline afgelopen weekend is er storing. Het is inmiddels duidelijk waardoor deze storing wordt veroorzaakt en achter de schermen van Pharmeon wordt hard gewerkt aan het oplossen hiervan.

Corona vaccinatie campagne

De covid-19 vaccinatie ronde bij de huisarts loopt op z'n einde! U vindt op deze pagina actuele informatie. Kijk ook op thuisarts.nl, coronavaccinatie.nl en rivm.nl + info over het uitnodigen van 12-17 jarigen met griepprik indicatie

HUISARTSEN TELEFONISCH BEREIKBAAR - maar storing in systeem

Donderdagochtend 29/4 is er een storing in het computersysteem bij de huisartsen waardoor wij geen telefoonnummers kunnen inzien. Als u een telefonische afspraak heeft kunnen wij u nu dus niet bellen, wij bellen op een later moment z.s.m. terug. Heeft u een fysieke afspraak kunt u gewoon naar de praktijk komen. Excuus voor het ongemak.

Zelfstandige periode Nicolette de Jong (huisarts in opleiding) 1- 10 maart ‘21

Nicolette de Jong is huisarts in opleiding bij Miriam de Zwart. Van 1 - 10 maart heeft zij haar zelfstandige periode, dit betekent dat zij in deze periode de zorg levert voor de patienten van dokter de Zwart.

Alle medewerkers van het Therapeuticum wensen u gezonde en liefdevolle dagen toe

VAN DE HUISARTSEN: Actueel in de 2e lockdown

bij ERNSTIG ziek of benauwd zijn: BEL met de praktijk, dit mag ook als u twijfelt hierover. Indien u mildere klachten heeft, graag eerst kijken op thuisarts.nl of bellen met 0800 1351. De wachttijden aan de telefoon kunnen langer zijn, wij hopen op uw begrip. U kunt ook eerst een econsult sturen.

Speciale editie Antroposana

Zoals u wellicht weet, bestaat de antroposofische gezondheidszorg dit jaar 100 jaar. In dat kader heeft Antroposana een speciale uitgave gemaakt.

Mondkapje op bij betreden Therapeuticum Utrecht

Vanaf woensdag 30 september 2020 wordt u verzocht bij het betreden van het Therapeuticum een mondkapje te dragen ter voorkoming van verdere verspreiding van het Corona virus.

Informatie over de griepprik

Vanuit de overheid wordt via huisartsenpraktijken een groep mensen opgeroepen die in aanmerking komt voor een gratis griepprik.

Pagina 1 van 13 pagina's  1 2 3 >  Last ›