{sn_head_js}

Gezocht: Enthousiaste POH somatiek

Voor de begeleiding van onze patiënten met chronische ziekten (CVRM, COPD/Astma en DM) en ouderen zoeken wij een enthousiaste praktijkondersteuner voor 2-3 dagen per week.

Bericht van THERAPEUTEN i.v.m. Corona virus

Naar aanleiding van de laatste adviezen rondom Corona kunnen onze therapeuten nog niet aan het werk, en blijven de fysieke afspraken van onze behandelingen zoveel mogelijk op geschort. Dit tot nader orde.

Ben jij onze kersverse enthousiaste collega doktersassistente?

Ons huidige werk als doktersassistente is erg in ontwikkeling, net als ons team. Hou jij van een uitdaging? Dan ben je welkom.

Nog plekken vrij voor Cursus “Meer energie uit jezelf”

Op 10 maart 2020 start de cursus 'meer energie uit jezelf' gegeven door kunstzinnige therapeut Josée Niekus.

Training Voluit Leven start weer begin maart 2020

Op 9 maart 2020 start de training Voluit Leven.

Ben jij onze nieuwe doktersassistent (e)?

Ons huidige werk als doktersassistent (e) is erg in ontwikkeling, net als ons team. Hou jij van een uitdaging? Dan ben je welkom.

Afscheid

Er is een tijd van komen en er is een tijd van gaan. Na 12 ½ jaar in het Therapeuticum Utrecht ga ik het rustiger aandoen.

Therapeuticum zoekt euritmie therapeut

In verband met het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd van de huidige heileuritmiste zijn we per 1 januari 2020 op zoek naar een enthousiaste euritmie therapeut voor 8 uur per week

Expositie van Brigitte Povel

Vanaf vandaag hangt de expositie van Brigitte Povel in het Therapeuticum.

Therapeuticum zoekt Praktijkondersteuner

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, gediplomeerde Praktijkondersteuner voor de begeleiding van onze patiënten met chronische ziekten (CVRM, COPD/Astma en DM) en ouderen. Onze voorkeur gaat uit naar een praktisch en positief ingesteld persoon die zelfstandig kan werken, persoonsgerichte begeleiding kan bieden en zich persoonlijk en in de organisatie wil ontwikkelen. Wij bieden een veelzijdige functie in een organisatie die volop in beweging is.

Pagina 1 van 10 pagina's  1 2 3 >  Last ›