{sn_head_js}

Ben jij onze kersverse enthousiaste collega doktersassistente?

Ons huidige werk als doktersassistente is erg in ontwikkeling, net als ons team. Hou jij van een uitdaging? Dan ben je welkom.

Nog plekken vrij voor Cursus “Meer energie uit jezelf”

Op 10 maart 2020 start de cursus 'meer energie uit jezelf' gegeven door kunstzinnige therapeut Josée Niekus.

Ben jij onze nieuwe doktersassistent (e)?

Ons huidige werk als doktersassistent (e) is erg in ontwikkeling, net als ons team. Hou jij van een uitdaging? Dan ben je welkom.

Afscheid

Er is een tijd van komen en er is een tijd van gaan. Na 12 ½ jaar in het Therapeuticum Utrecht ga ik het rustiger aandoen.

Therapeuticum zoekt euritmie therapeut

In verband met het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd van de huidige heileuritmiste zijn we per 1 januari 2020 op zoek naar een enthousiaste euritmie therapeut voor 8 uur per week

Expositie van Brigitte Povel

Vanaf vandaag hangt de expositie van Brigitte Povel in het Therapeuticum.

Therapeuticum zoekt Praktijkondersteuner

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, gediplomeerde Praktijkondersteuner voor de begeleiding van onze patiënten met chronische ziekten (CVRM, COPD/Astma en DM) en ouderen. Onze voorkeur gaat uit naar een praktisch en positief ingesteld persoon die zelfstandig kan werken, persoonsgerichte begeleiding kan bieden en zich persoonlijk en in de organisatie wil ontwikkelen. Wij bieden een veelzijdige functie in een organisatie die volop in beweging is.

Bericht van Irene van Essen

Beste patiënten van het Therapeuticum Utrecht, 

Informatie over de griepprik

Vanuit de overheid wordt via huisartsenpraktijken een groep mensen opgeroepen die in aanmerking komt voor een gratis griepprik.

Pagina 1 van 10 pagina's  1 2 3 >  Last ›