{sn_head_js}

Bereikbaarheid huisartspraktijk

Vandaag ondervinden wij problemen met de telefonie.

Training Voluit Leven start weer begin oktober 2019

Op 7 oktober 2019 start de training Voluit Leven.

Bericht van de tuinman

Regelmatig krijg ik de vraag waarom de planten op dit moment zo groot/hoog en rijkbloeiend zijn terwijl het (overwegend) zo droog is. Ook in de Therapeuticum tuin is de groei spectaculair, zelfs op de doorgaans meest droge plekken terwijl er geen enkele keer gesproeid is!

Verhuizing locatie antroposofisch consultatiebureau

Wegens ruimtegebrek bij het Therapeuticum gaat de locatie van het antroposofisch consultatiebureau veranderen.

Nieuwe expositie in Therapeuticum Utrecht

Vanaf vandaag tot na de zomer hangt de nieuwe expositie “One Warm Winter” van onze eigen huisarts Maud de Bruijn en haar partner Mark Soekarjo in ons Therapeuticum Utrecht.

Workshop: Wikkelen bij het jonge kind.

Voor ouders met kinderen die komen bij het antroposofisch consultatiebureau Utrecht is er op zaterdag 13 juli van 10.00 tot 13.00 uur een workshop in het Therapeuticum Utrecht.

Nieuwe expositie in het Therapeuticum

In het Therapeuticum hangt een nieuwe expositie van Mary Verloop.

De avonturen van een tuinman richting de lente

Sneeuwklokjes, krokussen, Bergenia’s (schoenlappersplant), rozen, korenbloem, muurbloem, adderwortel; ik heb ze de afgelopen weken ergens zien bloeien en nog wel meer. Ik heb het al een keer eerder gesteld; volgens mij is de natuur niet in de war, alle gewassen bewegen  mee met het afwijkende klimaat c.q. vreemde weer, met name waar het de snelle opeenvolging van verschillende weertypen betreft.

Update over de huidige artsenbezetting

Omdat er het afgelopen half jaar veel veranderingen zijn geweest en afwezigheid door veel wisselende artsen is opgevangen, zijn er erg veel verschillende gezichten geweest. We hebben geprobeerd daar wat meer rust in aan te brengen en zijn er trots op dat dat gelukt is, ondanks ook in Utrecht steeds grotere schaarste aan huisartsen.

Antwoordapparaat fysiotherapie werkt momenteel niet goed

Vorige week zijn wij overgegaan naar een nieuwe provider voor de telefoon en helaas zijn er nu een paar opstartproblemen hiermee.

Pagina 1 van 9 pagina's  1 2 3 >  Last ›