Sarah van Seumeren

Van jongs af aan ben ik geïnteresseerd in het doen en laten van mensen. Ik kom uit een grote familie en luisterde graag naar alle verhalen van de mensen die bij ons over de vloer kwamen. In 2003 heb ik de studie Psychologie afgerond en daarna werkte ik met veel plezier in de begeleiding van mensen en later in de ontwikkeling van teams en organisaties. Ik heb in die periode diverse trainingen en opleidingen gevolgd, waaronder NLP, Oplossingsgericht werken en de 3-jarige ITIP opleiding.

 

Naast mijn opleiding en werkervaring is mijn persoonlijke levenservaring en wat er intuïtief opkomt in het contact een belangrijke bron waaruit ik put. Ik geloof erin dat we veel meer mogen laten zien waar het ons écht om gaat en dat dit is wat ons verbindt.

 

Sinds oktober 2020 ben ik werkzaam als POH GGZ bij Therapeuticum. Een fijne en toegankelijke plek waarin mijn liefde en fascinatie voor de mens, lichaam en geest in al zijn facetten samenkomt. In de begeleiding van mensen onderzoek ik samen met hen wat er speelt en wat er tot ontwikkeling wil komen waarmee ze verder kunnen.

 

In mijn vrije tijd ben ik graag buiten en ik houd van (hard)lopen, fietsen, schaatsen, lezen en zingen. Terschelling is een plek waar ik graag kom om lekker uit te waaien en te genieten van de natuur. Ik woon samen met mijn man en 3 dochters in Utrecht.

 

Pikt uw kind elke verkoudheid mee? heeft het regelmatig oorontsteking?

Doe dan mee met ons zorgprogramma en krijg advies over een behandeling op maat. De vitaliteit van uw kind wordt hiermee zo ondersteund dat het deze verkoudheden beter zelf kan oplossen. Wist u dat elk kind iedere winter in aanraking komt met 5 verkoudheden? Het ene kind snottert een keer en het is over; de ander zit wekenlang vol, blijft maar kwakkelen en snuiten of ontwikkelt de ene oorontsteking na de ander.

Engelstalige variant van thuisarts.nl reliable information about common complaints at www.GPinfo.nl

www.thuisarts.nl heeft nu ook een engelstalige variant: www.GPinfo.nl