Sarah van Seumeren

Van jongs af aan ben ik geïnteresseerd in het doen en laten van mensen. Ik kom uit een grote familie en luisterde graag naar alle verhalen van de mensen die bij ons over de vloer kwamen. In 2003 heb ik de studie Psychologie afgerond en daarna werkte ik met veel plezier in de begeleiding van mensen en later in de ontwikkeling van teams en organisaties. Ik heb in die periode diverse trainingen en opleidingen gevolgd, waaronder NLP, Oplossingsgericht werken en de 3-jarige ITIP opleiding.

 

Naast mijn opleiding en werkervaring is mijn persoonlijke levenservaring en wat er intuïtief opkomt in het contact een belangrijke bron waaruit ik put. Ik geloof erin dat we veel meer mogen laten zien waar het ons écht om gaat en dat dit is wat ons verbindt.

 

Sinds oktober 2020 ben ik werkzaam als POH GGZ bij Therapeuticum. Een fijne en toegankelijke plek waarin mijn liefde en fascinatie voor de mens, lichaam en geest in al zijn facetten samenkomt. In de begeleiding van mensen onderzoek ik samen met hen wat er speelt en wat er tot ontwikkeling wil komen waarmee ze verder kunnen.

 

In mijn vrije tijd ben ik graag buiten en ik houd van (hard)lopen, fietsen, schaatsen, lezen en zingen. Terschelling is een plek waar ik graag kom om lekker uit te waaien en te genieten van de natuur. Ik woon samen met mijn man en 3 dochters in Utrecht.

 

Vragen omtrent uitzondering dragen van mondkapje

Voor sommige mensen geldt dat ze op medische gronden geen mondkapje kunnen dragen. Lees hier verder wat u dan kunt doen.

Coronaprotocol bezoekers Therapeuticum

Therapeuten hebben het volgende corona protocol aangepast per 14 oktober met inachtneming van de RIVM richtlijnen.

Mondkapje op bij betreden Therapeuticum Utrecht

Vanaf woensdag 30 september 2020 wordt u verzocht bij het betreden van het Therapeuticum een mondkapje te dragen ter voorkoming van verdere verspreiding van het Corona virus.

Engelstalige variant van thuisarts.nl reliable information about common complaints at www.GPinfo.nl

www.thuisarts.nl heeft nu ook een engelstalige variant: www.GPinfo.nl

Avondspreekuur op maandag

Vanaf 21 september 2020 draait huisarts Jossi Tijdink op de maandagen avondspreekuur.

Centraal luchtweg spreekuur

Om het risico zo klein mogelijk te maken dat u op de praktijk met corona in aanraking komt, doen wij mee aan het Centraal Luchtwegspreekuur. Hierdoor zien wij mensen met luchtweg klachten niet op de praktijk, maar elders.