{sn_head_js}

Training Voluit Leven start weer begin maart 2020

Op 9 maart 2020 start de training Voluit Leven.

Ben jij onze nieuwe doktersassistent (e)?

Ons huidige werk als doktersassistent (e) is erg in ontwikkeling, net als ons team. Hou jij van een uitdaging? Dan ben je welkom.

Vacature Jeugdverpleegkundige Consultatiebureau te Utrecht

In verband met het vertrek van de jeugdverpleegkundige zijn we op zoek naar een enthousiaste verpleegkundige voor 20 uur per week. 

Afscheid

Er is een tijd van komen en er is een tijd van gaan. Na 12 ½ jaar in het Therapeuticum Utrecht ga ik het rustiger aandoen.

Therapeuticum zoekt euritmie therapeut

In verband met het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd van de huidige heileuritmiste zijn we per 1 januari 2020 op zoek naar een enthousiaste euritmie therapeut voor 8 uur per week

Expositie van Brigitte Povel

Vanaf vandaag hangt de expositie van Brigitte Povel in het Therapeuticum.

Therapeuticum zoekt Praktijkondersteuner

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, gediplomeerde Praktijkondersteuner voor de begeleiding van onze patiënten met chronische ziekten (CVRM, COPD/Astma en DM) en ouderen. Onze voorkeur gaat uit naar een praktisch en positief ingesteld persoon die zelfstandig kan werken, persoonsgerichte begeleiding kan bieden en zich persoonlijk en in de organisatie wil ontwikkelen. Wij bieden een veelzijdige functie in een organisatie die volop in beweging is.

Bericht van Irene van Essen

Beste patiënten van het Therapeuticum Utrecht, 

In gesprek met de tuinman

Ik sta op mijn dooie gemak de dode bladeren van het Kaukische vergeet mij nietje af te scheuren, een fysiek en technisch makkelijk klusje met zeer groot effect, wanneer ik achter mij hoor; ‘oh wat leuk dat u nu hier aan het werk bent!”.

Bereikbaarheid huisartspraktijk

Vandaag ondervinden wij problemen met de telefonie.

Pagina 3 van 12 pagina's  < 1 2 3 4 5 >  Last ›