{sn_head_js}

Bereikbaarheid huisartspraktijk

Vandaag ondervinden wij problemen met de telefonie.

Bericht van de tuinman

Regelmatig krijg ik de vraag waarom de planten op dit moment zo groot/hoog en rijkbloeiend zijn terwijl het (overwegend) zo droog is. Ook in de Therapeuticum tuin is de groei spectaculair, zelfs op de doorgaans meest droge plekken terwijl er geen enkele keer gesproeid is!

Dokter Loes van de Heuvel neemt afscheid van het Therapeuticum Utrecht

Zoals u waarschijnlijk de afgelopen twee jaar al wel gemerkt zult hebben is dokter Loes van den Heuvel weinig aanwezig geweest afgelopen 2 jaar. Helaas heeft zij fysiek zoveel klachten dat dit niet mogelijk was. Omdat we geen verwachting hebben dat dit op korte termijn gaat veranderen, gaan wij helaas afscheid nemen van haar.

Verandering locatie antroposofisch consultatiebureau per 13 juli 2019.

Vanaf 13 juli zullen wij ons spreekuur houden in de praktijkruimte in de Natuurwinkel op de Nachtegaalstraat 51A Utrecht.

UITBREIDING BEREIKBAARHEID ASSISTENTEN HUISARTSEN

Met ingang van juni 2019 is er uitbreiding van telefonische bereikbaarheid van de assistenten voor de Huisartsen, door assistenten van Care About.

Verhuizing locatie antroposofisch consultatiebureau

Wegens ruimtegebrek bij het Therapeuticum gaat de locatie van het antroposofisch consultatiebureau veranderen.

Nieuwe expositie in Therapeuticum Utrecht

Vanaf vandaag tot na de zomer hangt de nieuwe expositie “One Warm Winter” van onze eigen huisarts Maud de Bruijn en haar partner Mark Soekarjo in ons Therapeuticum Utrecht.

Dokter Casper Post Uiterweer onderscheiden!

Op vrijdagmorgen 26 april jongstleden stapte Casper de deur uit om college te gaan geven aan tweede jaar studenten medicijnen. Voor de deur vingen zijn vijf kinderen hem echter op met de mededeling, dat ze voor een prachtig concert in de stadsschouwburg kaartjes hadden geregeld en dat alles met de faculteit was geregeld. Eenmaal daar aangekomen kreeg Casper bij de ontvangst met koffie en gebak een vermoeden, dat het toch om iets heel anders ging...

Workshop: Wikkelen bij het jonge kind.

Voor ouders met kinderen die komen bij het antroposofisch consultatiebureau Utrecht is er op zaterdag 13 juli van 10.00 tot 13.00 uur een workshop in het Therapeuticum Utrecht.

Nieuwe expositie in het Therapeuticum

In het Therapeuticum hangt een nieuwe expositie van Mary Verloop.

Pagina 2 van 10 pagina's  < 1 2 3 4 >  Last ›