Diëtetiek praktische informatie

Ivm het Coronavirus is de praktijk tot 6 april gesloten voor live contact. De praktijk blijft geopend voor gesprekken via beeldbellen en telefonische consulten. Daarvoor moet u als de klant beschikken over Whatsapp of Skype of telefoon. De praktijk is deze perioden op werkdagen van 12.00 – 13.00 uur bereikbaar voor vragen en het maken van afspraken.

 

Aanwezigheid

Annemieke is maandagmiddag in de even weken en dinsdagochtend op de oneven weken aanwezig voor spreekuur. Telefonische consulten kunnen indien gewenst ook op andere dagen plaatsvinden. 

 

Bereikbaarheid

Telefoon: 06-40408856

Email: info@even-wicht.nl

 

Kosten en vergoeding

Dieetadvies

Behandeling door een diëtist wordt voor 180 minuten per kalenderjaar vergoed vanuit de basisverzekering. Ook heeft een deel van de zorgverzekeraars dieetadvisering opgenomen in de aanvullende pakketten. Ook kunt u voor eigen rekening bij mij terecht voor dieetadvisering.

 

Voedingsadvies

Een voedingsadvies is voor eigen rekening.

Behandeling per kwartier € 15,-

Eerste consult (6 x 1 kwartier) € 90,-

Vervolgconsult (1 x 1 kwartier) € 15,-

Vervolgconsult (2 x 1 kwartier) € 30,-

E-mail consult € 15,-

Toeslag huisbezoek € 26,50

 

Het gaat hierbij zowel om rechtstreekse behandeltijd als om behandeltijd die plaatsvindt buiten uw aanwezigheid. Naast de gesprekken is er tijd nodig voor het opstellen en uitwerken van een individueel voedings- of dieetadvies, het bijhouden van het dossier en het rapporteren naar de verwijzer.

 

 

Links voor meer informatie

NVD
NVDA